Om Oss På Profish.se

Fisket är onödigt komplicerat... Särskilt när man precis har börjat. Eller ännu värre, när du börjar igen och upptäcker att... Din mamma eller pappa gjorde allt arbete för att förbereda dig inför fisket när du var yngre.

  • Hur knyter man knuten igen?
  • Vilket bete ska jag använda?
  • Var ska jag kasta?

Listan av frågor är oändlig.

Tack och lov har vi sammanställt guider som hjälper dig att fånga mer fisk, bygga upp ditt självförtroende på vattnet och spara dig så mycket pengar som möjligt på diverse fiskeutrustning.

Hur Vi Hjälper Dig

1. Lär dig fiska bättre.
Vi har artiklar om de flesta av de vanligaste målfiskena så att du kan lära dig hur de beter sig.

2. Skaffa rätt utrustning.
Vi har skapat guider för redskapsrecensioner som hjälper dig att välja rätt redskap för din kunskapsnivå och dina mål.

3. Dela med gemenskapen.
Dela med dig av din passion med en gemenskap av vänliga människor som gillar att fånga fisk.

Hur Vi Arbetar

Allt som vi rekommenderar är en opartisk åsikt. Vi tar inte betalt för recensioner eller sponsrat innehåll. I stället undersöker vi alternativen. Vi tittar  på vad andra säger. Och fattar vårt köpbeslut utifrån vår mångåriga fiskeerfarenhet.

Sedan, om det är lika bra som vi hoppades, delar vi det med dig.

Varför Du Ska Lita På Oss

I grund och botten, om du ser oss rekommendera en produkt här på Profish, så är det något som vi personligen skulle använda när vi fiskar.  Om vi inte tror att produkten kommer att förbättra dina chanser att fånga en fisk så kommer vi inte att rekommendera den.

Ja, vi är riktiga människor som tycker om att fiska lika mycket som nästa person! Vi strävar efter att våra artiklar ska vara kortfattade men ändå informativa. Varje artikel bygger på en del av den kunskap om fiske som vi har samlat på oss under åren. Vi vill förmedla den kunskapen till dig så korrekt och effektivt som möjligt.

Vi inkluderar ibland affiliate länkar. Om du följer en av dessa länkar och till slut gör ett köp ändras inte priset, men vi får en liten procentandel av vad du spenderar. Det gör alltså ingen skillnad för dig men hjälper oss att hålla ljuset på, så att säga.